Уф не да ме гризе, се плашам да не ме изеде Трпам до некоја мера кога ме гризе, али ако почне ептен да ме боли е тогаш тешко него е
хахах исто, он на мене ми вика да престанам зошто после е со лузни и го гледаат луѓе, ама интересно ми е
Интересно е да гризаш,али не да те гризаат,боље проајте со нежни бакнежи по вратот,тоа е најубаво :„)
Хахахаха насловот на темава ме умре од смеа, мислењава уште толку Фала ви Ко кучиња гризат а? Јас не сакам гризење, малку е ок ама заби ако ми се познаваат има да му ги скршам па да видам со што ке гризе друг пат
Ми доаѓа желба да ми е тука сега и да го гризнам и јас Ме гриза, знае некогаш и да претера и да ме здоболи, ама ако јас сум си крива, јас почнав Па уште и ме предупредува, ќе ме баци и: Не можам да се воздржам, морам еднаш силно... Не дека имам кај да бегам Двајцата имаме полни усни и знаеме да се испогризаме како кучиња. Тој какво устиче има убаво па како да не го гризнам, од милост нели Не ми смета мене, но не би дозволила да ми прави раништа по уста или тело
И мојот каса како кученце ама оноа стварно касање. Заби ми се познаваат една недела од после. Џабе викам дека ме боли, коа таква му е милоста. И се викам дека и јас ке почнам ама не бива, не сакам да го боли
Гризевме и двајцата на почетокот, гризиме сеуште но не толку многу Кога ќе се сетам на тие првите денови заедно, јас имав модринки и лузни по рацете а нему му беше отечена устата Сега е со поусул откако си кажавме дека е тоа претерано и болно.