1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што кога не можеш ни да го погледнеш?!

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Bunny2, 10 јули 2011.

1. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    67
    Дада! Ми се случило да го глеам и да сакам да испари! Хахахахха! До толку ми бил одбивен значи. И нервиве ми рипаа на секој негов потег! Али тоа е само период, се си се враќа во нормала после :)

2. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Моментално се чуствувам така.. :^)

3. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374
    Па нормално дека неможеш да гледаш некого нон-стоп! Како и да ќе дојде преку глава. МИ се свиѓаше постот на Трендафилка или е А или е Б друго нема.
    Па сеа фала богу дека некад ќе ти пукне филм и неможеш да го гледаш. Јас на пример кога еднаш премногу ме изнервира и тоа преку телефон, знаев дека некој извесен период нејќам ни влакно од косата да му видам. :@

4. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    253
    Ќе му свртам грб онака педерски и кој го тркала ќе ми се гади од него и така ќе си размислувам нешто и ........ и ништо

5. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Мене ова ми се случи со претходниот дечко. Премногу напнуваше со јавувања, пораки, со глупави љубоморни сцени без никаква причина.....Почна нешто да се прекршува во мене и ме мачеше тоа нелагодно чувство 2-3 месеци. Некое лошо чуство кога сам со себе на знаеш на што си, и што сакаш, што ти се случува. И одеднаш едно утро кога се разбудив сфатив дека не го сакам тој човек (и прашање беше дали вистински сум го сакал и претходно) и дека не го поднесувам во моја близина. И нормално, раскинавме. Веднаш ми беше полесно, ко да сум симнала огромен товар од мене.
    За среќа, ова само тогаш ми се случи, и се надевам дека ќе остане само на тој еден пат. :)

На House95 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. House95

House95 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    28
    Кога не можев да го погледнам му раскинав :) затоа што тоа е доказ дека не го сакаш повеќе..

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    25.752
    :?: Не!
    Скраја да е.

Ако се случи тоа одма раскинувам. Па ако не можам ни да го погледнам што друго ми останува?

8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Кога се смува мојот со една ку*** и воопшто не ни сакав да го гледам и никогаш не го ни гледав како порано со љубов и разбирање, туку со одбивност и гадење :puke: :puke: :puke:

9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Ми се има случено! И сум била на работ да раскинам, баш како што напишале неколку феминки над мене, нервозна, се туфкам кога треба да излезам со него, ме нервира се што ќе каже, ама најчесто било кога мене лично нешто не ми штимало. Мн обврски на факултет, напнат распоред, проблеми дома и остало. Ете така ми беше пред 5-6 месеци. Сега па ми е поубаво од порано, пу пу да не се урочам. Така да најбитно е да се преиспитаме себе во тие моменти, дали е поради нешто што ни се случува на страна од врската или па до самата врска е.

10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ми се случило повеќе пати. Кога ме разочарал за нешто, кога сум гневна за нешто на него и неможам едноставно да го гледам бидејки ми доаѓа да го треснам со нешто. |(

11. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    179
    me potseti na mojata poranesna vrska istoto sosem istoto mi se slucuvase samo sto nie ne sme ni prijateli ok

12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.532
    Допаѓања:
    13.862
    Кога ќе сфатам дека актуелниот дечко не е ништо подобра од претходниот , дека се лигави бидјеќи мисли дека паметот ќе ми летне и после јас ќе трчам по него, дека ќе ме манипулира. Е тогаш не сакам да го видам. Со неколку така сум раскинала. Исклучувам телефон од што замара о праќа милион пораки, џабе извинување некогаш не вреди ако не е искрено.