Дада! Ми се случило да го глеам и да сакам да испари! Хахахахха! До толку ми бил одбивен значи. И нервиве ми рипаа на секој негов потег! Али тоа е само период, се си се враќа во нормала после
Па нормално дека неможеш да гледаш некого нон-стоп! Како и да ќе дојде преку глава. МИ се свиѓаше постот на Трендафилка или е А или е Б друго нема. Па сеа фала богу дека некад ќе ти пукне филм и неможеш да го гледаш. Јас на пример кога еднаш премногу ме изнервира и тоа преку телефон, знаев дека некој извесен период нејќам ни влакно од косата да му видам.
Ќе му свртам грб онака педерски и кој го тркала ќе ми се гади од него и така ќе си размислувам нешто и ........ и ништо
Мене ова ми се случи со претходниот дечко. Премногу напнуваше со јавувања, пораки, со глупави љубоморни сцени без никаква причина.....Почна нешто да се прекршува во мене и ме мачеше тоа нелагодно чувство 2-3 месеци. Некое лошо чуство кога сам со себе на знаеш на што си, и што сакаш, што ти се случува. И одеднаш едно утро кога се разбудив сфатив дека не го сакам тој човек (и прашање беше дали вистински сум го сакал и претходно) и дека не го поднесувам во моја близина. И нормално, раскинавме. Веднаш ми беше полесно, ко да сум симнала огромен товар од мене. За среќа, ова само тогаш ми се случи, и се надевам дека ќе остане само на тој еден пат.
Не! Скраја да е. Ако се случи тоа одма раскинувам. Па ако не можам ни да го погледнам што друго ми останува?
Кога се смува мојот со една ку*** и воопшто не ни сакав да го гледам и никогаш не го ни гледав како порано со љубов и разбирање, туку со одбивност и гадење
Ми се има случено! И сум била на работ да раскинам, баш како што напишале неколку феминки над мене, нервозна, се туфкам кога треба да излезам со него, ме нервира се што ќе каже, ама најчесто било кога мене лично нешто не ми штимало. Мн обврски на факултет, напнат распоред, проблеми дома и остало. Ете така ми беше пред 5-6 месеци. Сега па ми е поубаво од порано, пу пу да не се урочам. Така да најбитно е да се преиспитаме себе во тие моменти, дали е поради нешто што ни се случува на страна од врската или па до самата врска е.
Ми се случило повеќе пати. Кога ме разочарал за нешто, кога сум гневна за нешто на него и неможам едноставно да го гледам бидејки ми доаѓа да го треснам со нешто.
me potseti na mojata poranesna vrska istoto sosem istoto mi se slucuvase samo sto nie ne sme ni prijateli ok
Кога ќе сфатам дека актуелниот дечко не е ништо подобра од претходниот , дека се лигави бидјеќи мисли дека паметот ќе ми летне и после јас ќе трчам по него, дека ќе ме манипулира. Е тогаш не сакам да го видам. Со неколку така сум раскинала. Исклучувам телефон од што замара о праќа милион пораки, џабе извинување некогаш не вреди ако не е искрено.