И кај мене некои ги скенира некои не, конкретно тие од Макпетрол воопшто не ми ги скенира после апдејтот на апликацијата...
Знаат што прават тие од ујп. Расипи ја апликацијата, врати ги на основен скенер, пола сметки не ги скенира. Ако случајно се побунат божем поправи ја апликација, ама големите сметки не ги скенирај. Многу пари им дојде за давање па мора финти да прават.
Не знам кај е темана за праќање сметки, ако некој има вишок нека ми прати во ЛП. Ми фалат уште некои 500 ден
Треба да се најавиш со корисничко име и лозинка на мој ддв. Повели линк: https://mojddv.ujp.gov.mk/login/?se=1 Кога ќе се најавиш во менито има опција "повлекување сметки". Сметките што ќе се повлечат, не можат да бидат повторно скенирани
Dali pak ima problem so istata poraka"greska pri verifikacija"? Imam nekolku smetki, samo edna pomina a drugite site se so istata poraka..
Што кога ќе се одјавиш случајно и неможеш да си отвориш профил за да скенираш затоа што не го знаеш пасвордот? Каде да се обратам?
Зашто на google.com не напишеш заборавена лозинка мојддв или пдд како беше и имаш линк да внесеш емаил и на емаил-от ти испраќаат да си ја промениш лозинката, не сфаќам, зашто мора да се иде таму?!
Не мора да се оди никаде јас неколку пати го имам заборавено пасвордот и преку емаил го ресетирам @referentka
Што со сметките кои не може да се скенираат? Од Окта, Макпетрол, Sinsay, прилично голему суми, појавува грешка. Не можам секоја недела во УЈП да ги носам, има ли некое решение?
Не, од 2000 - 5000 ден. се сметките, ама не ги прифаќа воопшто и сметки од 200-300 ден. од Окта пример не ги скенира.
Мене ми ги скенира, и од Окта и од Макпетрол.. Пробај со друг телефон, да речеме хуавеи и види дали ќе ти ги скенира.
На мој близок на времето на работа им отварале акаунти, па не знае ни кој маил му е ставен ни ништо. Каде да се обрати? Во Ујп негде на шалтерите или?
јас ја исполнив квотата за ова тромесечие, уште 80 денари ми фалат. некој ако има 1-2 сметки нека ми прати во ЛП после јас ќе ви праќам до крај на месец или ќе ми се акумулираат?