Kако да им кажам на моите дека имам дечко?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од peperutka88, 1 јули 2011.

1. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    ајде па израдувај не сите :)

На Angelinkka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. fuel

fuel Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    2
    znacii, sega se vrativ pochnavme so razgovorot i i kazhav za tie shto mi se svigjale.. i kazhav za site dechkovci na drugarkite :D i zboruvavme mnogo vreme znaci sega ni dojdoa gosti i prekinavme ali sega ne mi e vekje strav taka da ke i kazham!!

3. maska

maska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Sakam da prasam dali odobruvate vrska koja zenskoto e postaro od maskoto 4 godini? dali moze taa vrska da opstane ?

4. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    Зошто да не може, ако се сакате, почитувате, сложувате... Сепак, да не е машкото 16 а женското 20 :)

5. maska

maska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    epa problemot e vo toa sto toj ima 17 a jas 21

6. uniquexxx

uniquexxx Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    mi treba vasa pomos :))
    so edno momce koe mnogu mi se dopaga treba da izlezime...no neznam kade bi odele.. a utresnata vecer sakame da ja pominime zaedno i da pominime preubavo...pa dajte mi nekoja ideja sto bi pravele kade bi odele...toj ostavi jas da organiziram se no...neznam..zbuneta sum
    [mod-kirilica:2sgg5lss][/mod-kirilica:2sgg5lss]

7. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    Пак ќе кажам, се додека има љубов не е битни годините. Сепак не можам да ја сфатам таквата врска кога машкото е уште тинејџер, а се знае какви се машките во тие години. Јас имам приближно 21 и не можам да се замислам во врска со некој седумнаесетгодишник, впрочем јас нив ги гледам уште како деца. :) Факт е дека машките покасно созреваат, па ваквата врска би била тешка за одржување, како прво заради тоа што нема да помине многу време кога тој ќе заклучи дека е неизживеан, и проблемите ќе почнат. Сепак ова е само мое размислување, ако тебе ти е во ред со него, продолжи.

8. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    нема никаков проблем во тоа само ти како постара треба да го насочиш на вистинскиот пат, затоа што тогаш момчињата малку "летаат" со паметот :rofl: :rofl: .
    јас имам една другарка, дечко и е помал мислам 5|4 години,(она 20, он 15|16 години ) и функционираат супер..немој да се оптоваруваш со годините, ти гледај да бидете среќни...поздрав :*

9. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Така е годините не се многу важни, сум видела врски во кои девојката е и до 10 години постара од момчето... 8)

10. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Не се битни годините ;)

На Ivi05 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    99
    каде што има вистинска љубов се е дозволено и опростено тука нема правила правилата ги одредуваме самите ние.Имам пријатели каде жената е постара 5 години па одлично функционираат и дури кој не знае ке рече дека мажот е постар од неа,а исто и јатрвами е постара од девер ми 3 години и си имаат исто така пресреќен.