Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Kако да им кажам на моите дека имам дечко?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од peperutka88, 1 јули 2011.

1. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    ајде па израдувај не сите :)

На Angelinkka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. fuel

fuel Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    2
    znacii, sega se vrativ pochnavme so razgovorot i i kazhav za tie shto mi se svigjale.. i kazhav za site dechkovci na drugarkite :D i zboruvavme mnogo vreme znaci sega ni dojdoa gosti i prekinavme ali sega ne mi e vekje strav taka da ke i kazham!!

3. maska

maska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Sakam da prasam dali odobruvate vrska koja zenskoto e postaro od maskoto 4 godini? dali moze taa vrska da opstane ?

4. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Зошто да не може, ако се сакате, почитувате, сложувате... Сепак, да не е машкото 16 а женското 20 :)

5. maska

maska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    epa problemot e vo toa sto toj ima 17 a jas 21

6. uniquexxx

uniquexxx Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    mi treba vasa pomos :))
    so edno momce koe mnogu mi se dopaga treba da izlezime...no neznam kade bi odele.. a utresnata vecer sakame da ja pominime zaedno i da pominime preubavo...pa dajte mi nekoja ideja sto bi pravele kade bi odele...toj ostavi jas da organiziram se no...neznam..zbuneta sum
    [mod-kirilica:2sgg5lss][/mod-kirilica:2sgg5lss]

7. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Пак ќе кажам, се додека има љубов не е битни годините. Сепак не можам да ја сфатам таквата врска кога машкото е уште тинејџер, а се знае какви се машките во тие години. Јас имам приближно 21 и не можам да се замислам во врска со некој седумнаесетгодишник, впрочем јас нив ги гледам уште како деца. :) Факт е дека машките покасно созреваат, па ваквата врска би била тешка за одржување, како прво заради тоа што нема да помине многу време кога тој ќе заклучи дека е неизживеан, и проблемите ќе почнат. Сепак ова е само мое размислување, ако тебе ти е во ред со него, продолжи.

8. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    нема никаков проблем во тоа само ти како постара треба да го насочиш на вистинскиот пат, затоа што тогаш момчињата малку "летаат" со паметот :rofl: :rofl: .
    јас имам една другарка, дечко и е помал мислам 5|4 години,(она 20, он 15|16 години ) и функционираат супер..немој да се оптоваруваш со годините, ти гледај да бидете среќни...поздрав :*

9. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Така е годините не се многу важни, сум видела врски во кои девојката е и до 10 години постара од момчето... 8)

10. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Не се битни годините ;)

На Ivi05 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    98
    каде што има вистинска љубов се е дозволено и опростено тука нема правила правилата ги одредуваме самите ние.Имам пријатели каде жената е постара 5 години па одлично функционираат и дури кој не знае ке рече дека мажот е постар од неа,а исто и јатрвами е постара од девер ми 3 години и си имаат исто така пресреќен.