Kaко да знам кои се неговите намери ?

Discussion in 'Љубовни проблеми' started by katerina97, Dec 3, 2012.

1. katerina97

katerina97 Активен член

imam 15 godini a so dechkomi planirame kade za nova godnina.on vika da ideme u vikendichka sami,ali ja nesakam.POMOSH???

2. homealone

homealone Популарен член

девојче очигледно е што сака сами во викендица и што потоа а колку години има он ако не е тајна

3. AnjaLazanja

AnjaLazanja Активен член

Мислам од моја страна ако е постар дечко ти ...Мнг јасно е :) секако колку сте во врска ако сте долго оправдано е може би сака да бидете сами...Но ако не сте бидејки по кажувањево се поставува прашањето како би им кажала на твојте родители...Сама во викендица 15годишна со дечко..А и млада си одете ,некаде со др парови кафана диско миско со другари ...Млада си бар по мое...за вакво нешто годините ти се за славење со друшто :)

4. katerina97

katerina97 Активен член

tri godini e postar od mene a i da jas vi vikav ako mozhe da mi dadete nekoj sovet kako da mu recham NE deka nesakam.dali da predlozham drugo mesto ili neshto slichno?

5. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Па кажи му дека несакаш да одите саму,дека би сакала да славите со друштво некае,во кафич или па к кафана или ресторан и дека ќе си поминете преубаво,и дека немаш што да им кажеш дома. Речи и друг ден можеме да бидеме сами,немора баш за нова.