Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Mе изневерува ли?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од barbie24, 1 ноември 2012.

1. Eli-.-s

Eli-.-s Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    a kako da napravam da zvonam so skrien ili ?
    kako da doznam sto da pravam kako da pocnam so
    razgovorot so taa, sto ako ne se izdade ona :/

2. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Ќе си купиш едно при пејд бројче и ќе се јавиш ќе бараш некоја си пример Анета. Ако ти рече грешка, прашај со кој разговараш. Ако ти го каже името, барај кај него на фејсбук. Лесно ќе ја најдеш која е, само ангажирај се малку. На него, нормално, ниту збор ;) Со неа смирено, најнормален муабет, можеш и гласот да го промениш малку :lol:

3. Eli-.-s

Eli-.-s Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Ama on nema f ejsbuk :/
    i ako mi rece ona a shto te interesira koj e na telefon ?
    ://

4. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Шта би било, кад би било..

5. Shlag-so-jagodi

Shlag-so-jagodi Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    Девојки, ве молам за мислење. Со дечко ми имам долга врска, која досега беше исполнета со многу љубов почит и разбирање. Но наеднаш нешто киксна и неколку месеци тој беше суров, ладен кон мене. Но потоа се се среди. Сега дознав (но од многу недоверливи личности) дека во тој период ме изневерувал со друга девојка, кога јас бев надвор од градот. Како да дознам дали тоа е вистина?
    ПС. Веќе разговарав со него и тој ми рече дека личноста што го измислила тоа сака само да не скара!
    Како да испитам дали е ова точно? Во што да верувам? Имам целосен пристам и до неговиот телефон и до неговиот фб профил, со неговите другари стојам прилично добро. Барав наоколу но нема никакви докази дека бил со друга? Што да правам ? ХЕЛП.

6. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Мислам дека веќе си знаеш. Што ти кажува интуицијата.
    Прашањето е што ќе правиш во врска со тоа?
    Ќе го фатиш и што? Што после?
    Рачисти прво со овие прашања па после чепкај и барај докази или вотевер.

На Shlag-so-jagodi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Shlag-so-jagodi

Shlag-so-jagodi Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    [/quote]Мислам дека веќе си знаеш. Што ти кажува интуицијата.
    Прашањето е што ќе правиш во врска со тоа?
    Ќе го фатиш и што? Што после?
    Рачисти прво со овие прашања па после чепкај и барај докази или вотевер.[/quote]

па интуицијата не ми кажува ништо.. Само знам дека нешто од внатре ме копка, но што и да е тоа сакам да го дознам. бидејќи сомнежот боли повеќе од која било вистина... А ако го фатам, се знае што после, ќе раскинеме. Барам помош како да разговарам со него или како да го "проверам"?
    и уште нешто ( знам дека е вон тема) но мала помош.. Кога на почеток почнав со него тој беше целосно посветен на мене. Кога велам ЦЕЛОСНО буквално го мислам тоа.. Но јас цело време го оттурнував од себе и некако не дозволував да допре до мене. Сега е обратно јас му сум целосно предадена а тој ме оттурнува од себе и јас сум таа што страда, Со оглед на ситуцијата, (дали ме изневерил или не) сакам да го вратам мојот цвртс став. Да му покажам дека не сум веќе слаба на него. Како да го направам тоа?

8. kiki101

kiki101 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Како да го натерам дечко ми да се видиме,се немаме видено 3 недели,му викам да изл а тој е нон стоп на раб или му е мака,ама сепак има време да оди на кафе со др и да изл, петкот беше слободен не ми кажа и не изл,оти долго време сме лути и не ни разг како луге туку секој ден после полнок бега од раб и се слушаме по 3 до 5 мин и толку, вчера требаше да се видиме и незнаел до колку сум на школо наместо да ми се јави си замина дома, и мн ме изнервира и сабалје му пишав дека има рок до викендов и ако не изл ке биди готово се,оти само за мене нема време, и ако има друга поарно нека ми кажи а не вака да ми прај ме боли тоа мн,ама никако да изл сакам очи в очи да разг а ние ни преку мобилен неможиме да разг,а со поракиве јас едно му пишам тој др ми враќа оф леле како да дознам дали ме сака, и како да го натерам да изл?

Секоја вечер е на раб од 12 и пол до 12 и пл вечер по 12 сати оди на раб се врака спија станва се капи заминва и мегу времено случајно наога време понекогаш за другари му а за мене не!? Што да прам дали да му викам насекое да изл да му досадувам,или пак да не го барам повеќе и нему нека ми текни да ме викни.
    Му имам речено да раскиниме ако не сака да одиме,но тој ми вика ако сакав ќе ти кажев, е тогаш зш не сака да изл?(пред некое време му бев налутена и бевме изл со негово друштво и цела нок н ему зборав ни нему ни на никој и тогаш се налути и ми вика дури не се расположиш нема изл, но еве помина време чекам му велам да из ама не и не)
    Што е раб ве молам за помош,денес му пишав две пораки и тој ми врати еднаш само ми тит и му тит и јас а можеби и не требаше да му враќам,и после ни тој ни јас не се побаравме! Дали е можно да има друга?Сакам да сум начисто или да раскиниме или да се смириме веќе еднаш неможам повеќе!!! :@ :sweat: