1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вагиналети

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од kacita, 26 јули 2010.

1. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    1.115
    Ако некој има потреба од вагиналети за бактериски инфекции или хпв нека ме контактита во л.п.
    Ги имам следниве вагиналети, донесени од Германија, ги порачав за мене но не ги употребив, имаат рок до 01.2025. Ефективни се за воспаленија на грло на матка и вагина предизвикано од бактериски, фунгални и вирусни инфекции, cervicitis, cervical ectopia

upload_2024-10-6_22-23-26.jpeg

2. farahfarah

farahfarah Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2024
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    44
    Metronidazole 400 mg i vaginalni mi prepisaa a ne mi objasnija rekoa nema mesto za panika bremena sum pa me intersira za sto se

3. SoftCandy

SoftCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2020
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Здраво на сите девојкии и јас сакам да поставам едно прашање на тема "вагиналетки" јас досега немав користено но ми скоро правев тест па излезе дека имам бактерија фатено од често користење на јавни тоалети гинеколог ми рече дека не е ништо сексуално преносливо и ми препиша polygynax што се користат само навечер пред спиење.
    Дали би смееле ние со партнерот да имаме односи во овој случај?
    Знам за кондомите дека лесно пукаат ама релативно прашувам онака дали е безбедно

4. Powergirl!

Powergirl! Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2020
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    67
    Додека се користат вагиналети не треба да се имаат односи