ми треба помош и ваше мислење. На левата страна на вулвата (меѓу препонот и усните на клиторисот) ми излезе нешто како топче мало е и бело. боли на допир .. не се наоѓа на вагината или на клиторисот или на усните .. дали на некоја од вас и има излезено вакво нешто?
прашај си овде zdravstveni-problemi/nepravilna-vagina-t4865/10.html?hilit=%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0#p877146 zdravstveni-problemi/vaginalen-sekret-t683/320.html?hilit=%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0#p596394 zdravstveni-problemi/promeni-na-kozata-na-intimnite-delovi-t3331/?hilit=%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0 или во др соодветна тема нека те упати некој друг што знае а за твојот проблем имаше отварано дискусија во одредена тема...
мозолче Имам еден проблем. Некаде кај клитерисот на влезот на вагината ми се појави нешто како мозолче само што е поцвртсто. Прв пат ми се случува ова. Дали некој знае што може да биде причина за тоа?
мозолче Не мора да значи дека е инфекција, можеби се работи за обично мозолче кое ќе созрее и ќе помине. Само немој да го чепкаш и да го разлутуваш со агресивно стискање.
мозолче И мене исто така. Не ме боли, но е црвено , баш на усните е скоро кај влезот на вагината. ( Сум немала сексуални односи). HELP