Некој ќе ја ѕирне темата за женски совети за мажи? Мислам дека неколку членови треба да се трајно банирани, иако реално, пак ќе се вратат.
Кои се критериумите за привремен бан на форумов поради навреди? Прашувам зошто @WildMk доби двонеделен бан за навреда, а на други членки само им ги бришете навредливите коментари директно упатени и пак добиваат специјален третман тука?
E fala. Se mislev da prasam, ama znam deka se so ke postignam e @RainBow da mi gi brisi postovite i pak da me banira. Rainbow... gi banira na 2 nedeli tie so gi navrediv, oti navreduvaa? Ili na dva dena? Ili na dva saati? I temata ti e postavena neubo. Uvodniot post e za Iran, a naslovot za site sto nosat hijab. Duri i ti go teras muabetot deka 'site muslimani se isti' Znajs ko koj ste? Ko site drugi mesta na internetov, kade se makedonci... Ne e Kajgana polosa, ko so si laskate.
Нема Јас за тоа што бев последно банирана, други не беа ни бришени. Буквално нивните мислења стоеа. Очигледно некој само нас две нѐ пријавува. Тој шо си има проблем со мене може да си го реши
Вчера една членка директно ме навреди, пријавив и гледам денес членката пак си е активна, а знам дека се банираше за навреди, само ѝ го избришале мислењето, денес си е активна. Очигледно си имаат миленици модераторите, а не за друго ја прашав нешто затоа што знам дека ја излажа една друга членка.
Не знам кој админ ми го пиша ова, јас никогаш и се немам испонашано на @cooll а таа секој пат е дрска и безобразна, секогаш кога ќе и вратам со убав тон таа се понаша и се исмева. И не знам по кои други теми се карам јас со нејзе, кога е обратно. Ептен професионален одговор од модератор нема што.
@RainBow мислам дека овие теми (и ними слични, ако има), треба да ги префрлите во Здравје. Апче за ден потоа Интимни прашања, проблеми и совети Спирала Контрацептивни таблети