Имаше една тема, каде ги пишуваа тие што се банирани. Постои уште? Дали функционира? Не можам да ја најдам.
Кој и да ми преместува мислења во Лице ФАЛА МУ.Дека брзам ептен, не ми ни текнува да срчнам.Извинете за работата шо ви ја отварам хехех
Има ли тема нешто во фазон „Како обично изгледа вашиот ден?“, „Што правевте денес?“ итн. за опишување на како изгледа нашето секојдневие?
Сакав да читам што прават луѓето општо преку ден, као рутински, па се мислев ако нема таква тема да отворам. Оваа ми се чини не е баш таква.
Ми текна на една тема Каде е онаа како беше насловот "што глупост ви направил гостин дома" или пак за ти во туѓ дом, ама знам пишуваа смешни случки ептен. Не знам каде е таа тема
Ми текна на една тема Каде е онаа како беше насловот "што глупост ви направил гостин дома" или пак за ти во туѓ дом, ама знам пишуваа смешни случки ептен. Не знам каде е таа тема
Дали има тема во врска со како го подготвуваме нашето кафе дома? На некој начин „рецепти“ за кафе, затоа што мене лично ме интересира. Може да отворам таква тема ако нема или мислите слична е со Какво кафе преферирате да пиете?
https://forum.femina.mk/threads/Како-го-приготвувате-вашето-кафе-дома.34002/ Направив, па ако е дупла ќе се среди.