Бабе фала за убавите зборови. Подршката од форумот ми даваше навистина поттик и сила. Не сум сопруга И нашата борба нема врска со изборот за форумџика. Воопшто не сум активна на форумот годинава. Едноставно дефицит на време.
Здраво на сите Модератори,имам една молба,сакам да ми ја објасните процедурата за бришете на мојот профил(мора да има),едноставно не сакам повеќе да бидам член на форумов,и не сакам да постои мојот профил ради х причини. Да не се сватиме погрешно,не сум навреден од никој,ниту па нешто лошо со некого си имам замерено,едноставно како што кажав,само сакам профилот да ми биде избришан. Фала на разбирањето,фала ви на сите што се дружевме во овие скоро 3 години,мило ми беше искрено,ви посакувам се најубаво во новата 2019,и во животот само среќа да ве прати. Поздрав
Не се брише профил ама ако не сакаш веќе да го користиш прекини само да се вклучуваш. Ако се избрише нечиј профил пример замисли би фалеле у некоја дискусија мислења, каша попара би било. До сега ниеден профил не е избришан.
Треба да постои опција се со цел самите да можеме да си ги деактивираме профилите. А за ова дека не може да бришете профили, жими ашинот не можело.
Тие биле банирани, бидејќи биле тролови ваљда. Под ниеден избришан мислев на кога барал некој да се брише негов профил, никогаш не бил бришен. Плус не бришеме ние профили, тоа е работа на администраторите. За бан мора да се има причина, а и што би ти сменило тоа? Само не ќе можеш да се вклучиш, мислењата стојат.
Секако дека има опција,како што можеш да се зачлениш,така може и да ти избрише све од историја. На еден форум каде што сум,за информатика,имаш опција да контактираш Админ,преку меил и ти се брише профилот засекогаш,мораш преку меил,за у случај некој да не ти го хакнал профилот.
Зошто на форумов нема отворено тема Сексуални муабети или забрането е ? Не за друго кога веќе постојат Труднички муабети Мајчински муабети Бебешки муабети Муабети на идните невести Муабети после раскинување Муабети за брак по првиот состанок А тука спаѓаат и вашите секојдневни муабети во темите Ние околу и преку 40... Феминско младинско ќоше Да зборуваме на дијалект Трета смена на форумот П.С. Прашувам за другарка
Ајде еве напиши вовед тука, како основа на темата и да видиме за што ќе се збори...темите.. Или општи ќе бидат
Нејќам ништо да прашам, јас смотана сдк не читам, а таму журката била Не ме бришете, не ме банирајте, аман заман, поздрав